Skip to content

Kuukauden salaattikastike: Tomaatti-Valkosipuli

Kun AitoMaku -salaattikastikkeiden ystäviltä on kysytty heidän suosikkimakuaan, on Tomaatti-Valkosipuli noussut useasti ykköseksi.

Monikäyttöinen Tomaatti-Valkosipuli on ollut saatavilla suomalaisten kauppojen valikoimissa jo vuodesta 1994 alkaen. Ja suosio tuntuu vain jatkuvan.

Teetpä sitten nopean lounassalaatin, välipalan tai kevyen lisukkeen pääruualle, salaatin kyytipoikana AitoMaku Tomaatti-Valkosipuli salaattikastike on tuttu ja turvallinen makuvalinta.

Salaattiannoksia tehdessäsi yhdistele rohkeasti erilaisia tuoreita raaka-aineita. 

Välillä voit koota annoksen vain paria raaka-ainetta käyttämällä ja luottaa siihen, että AitoMaku Tomaatti-Valkosipuli salaattikastike tuo ruualle pikantin maun.

Korkea laatu on kunnia-asiamme

Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita, joilla on kotoinen maku ja rakenne sekä hyvä säilyvyys. Siksi Aito Maku -kastikkeisiin emme lisää kemiallisia säilöntä- emmekä sakeuttamisaineita. 

Kaikki kastikkeemme ovat laktoosittomia ja niiden pohjana käytetään sydänystävällistä rypsiöljyä. Parasta ennen päiväys on viisi kuukautta valmistuksesta ja kastikkeet säilyvät parhaiten viileässä.

Pakkauskoot ja saatavuus:

Aito Maku salaattikastikkeet ovat saatavissa 250 ml, 330 ml sekä 500 ml muovipulloissa.

Aito Maku salaattikastikkeita saat kaikista hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista kautta maan. Löydät ne kauppojen hedelmä-vihannesosastoilta tai salaattikastikehyllyiltä. Valikoimat ja pakkauskoot voivat vaihdella myymäläkohtaisesti.

Lue lisää: AitoMaku Tomaatti-Valkosipuli salaattikastike