Skip to content

AitoMaku Sinappinen salaattikastike

Salaattikastikkeiden klassikko

Sinappinen salaattikastike on suomalaisten salaatinystävien kestosuosikki. Se on ollut asiakkaittemme saatavilla, kauppojen hyllyillä jo vuodesta 1994 alkaen, ja suosio tuntuu vaan jatkuvan. Kastike sopii mainiosti kaikkien kasvisten ja tuoreiden raaka-aineiden kanssa. Sinappisella salaattikastikkeella maustettu salaattiannos on erinomainen lisä mm. savukalan ja meren elävien kanssa, mutta toimii myös lihan kanssa. Yhdistele rohkeasti eri aineksia ja lisää joukkoon AitoMaku Sinappinen salaattikastiketta. Sinappisella kastikkeella saat lisättyä salaattiin luonnetta ja syvennät ruuan makuja.

Valmistusaineet

Rypsiöljy, sinappi 25% [vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, SINAPINSIEMEN, etikka, suola, värit (E150, E101, E160a), säilöntäaine (E211)], vesi, sokeri, punaviinietikka, maustekastike [mm. tomaatti, mallasetikka, siirappi, taateli, tärkkelys, RUISjauho, suola, mausteet, aromi, tamarindiuute], appelsiinimehutiiviste, mausteet (mustapippuri, valkosipuli, basilika), suola. Säilytä avattu pullo jääkaapissa. Ravistettava.

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää 

Energiaa 2085 kJ / 505 kcal
Rasvaa 49 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 3,8 g
Hiilihydraatteja 14 g, josta sokereita 12 g
Proteiinia 1,4 g
Suolaa 0,6 g
Laktoosia 0 g

Pakkauskoot ja saatavuus:

AitoMaku salaattikastikkeet ovat saatavissa 250 ml, 330 ml sekä 500 ml muovipulloissa.

AitoMaku salaattikastikkeita saat kaikista hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista kautta maan. Löydät ne kauppojen hedelmä-vihannesosastoilta tai salaattikastikehyllyiltä. Valikoimat ja pakkauskoot voivat vaihdella myymäläkohtaisesti.