Skip to content

Tuotetietoa

Vain parhaita raaka-aineita

Aito Maku -kastikkeet valmistetaan vain parhaita raaka-aineita käyttäen. Kastikkeittemme pohjana käytämme sydänystävällistä rypsiöljyä. Kaikki tuotteemme ovat laktoosittomia. Parasta ennen päiväys on viisi kuukautta valmistuksesta. Kastikkeet säilyvät parhaiten viileässä.

Eettisyys ja ekologisuus

Tarjoamme asiakkaillemme tuoreita, puhtaita ja suomalaisia elintarvikkeita, joihin emme käytä kemiallisia lisäaineita. Hankimme raaka-aineemme Suomesta. Suosimme raaka-aineita, jotka on tuotettu hyvät eettiset ja ekologiset periaatteet huomioon ottaen. Valmistamme tuotteemme kestäviä periaatteita noudattaen.

Aidosti suomalainen

Aito Maku -kastikkeet valmistetaan Varkaudessa – suomalaiseen makuun. Käyttämillämme raaka-aineilla on korkea kotimaisuusaste. Vain maustamisen ainesosat ovat peräisin ulkomailta.

Mummon reseptillä tehty

Puhtaat suomalaiset raaka-aineet, kotoisat maut sekä tinkimätön laatu – niistä syntyy AitoMaku. Varkauden Aito Oy on vuodesta 1993 alkaen valmistanut AitoMaku -salaattikastikkeita, marinadeja ja majoneeseja. AitoMaku -tuotteet tunnetaan kautta maan herkullisesta maustaan ja korkeasta laadustaan. Lue lisää

Myyntipaikat

Aito Maku -kastikkeita on myynnissä hyvin varustetuissa marketeissa kautta maan.