Skip to content

AitoMaku Neljä Pippuria salaattikastike

Makua, mausteita ja syvyyttä salaattiannoksiin

Etsitkö salaattiin vaihtelua ja etelän tulisuutta? AitoMaku Neljä Pippuria salaattikastike saa makunystyrät helmeilemään ja tuo veden kielelle. Arkinenkin annos saa mukavan säväyksen neljän pippurin yhdistelmällä (musta-, rosé-, cayenne- ja viherpippuri). Salaattikastike on pirteä kasvisruuan kumppani ja salaattiannoksissa liha- ja kalaruokien kanssa. Kokeile myös eksoottia raaka-aineita. Yhdistele, kokeile uutta.

Valmistusaineet

Rypsiöljy, sinappi [vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, SINAPINSIEMEN, etikka, suola, värit (E150, E101, E160a), säilöntäaine (E211)], vesi, punaviinietikka, KANANMUNA, maustekastike [mm. tomaatti, mallasetikka, siirappi, taateli, tärkkelys, RUISjauho, suola, mausteet, aromi, tamarindiuute], appelsiinimehutiiviste, sokeri, mausteet (musta-, rosé-, cayenne- ja viherpippuri, sipulijauhe), suola, stabilointiaine guarkumi. Säilyy parhaiten viileässä. Säilytä avattu pullo jääkaapissa. Ravistettava.

Valmistettu Suomessa.

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää 

Energiaa 2435 kJ / 610 kcal
Rasvaa 62 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 4,6 g
Hiilihydraatteja 6,6 g, josta sokereita 5 g
Proteiinia 1,3 g
Suolaa 0,4 g
Laktoosia 0 g

Pakkauskoot ja saatavuus:

AitoMaku salaattikastikkeet ovat saatavissa 250 ml, 330 ml sekä 500 ml muovipulloissa.

AitoMaku salaattikastikkeita saat kaikista hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista kautta maan. Löydät ne kauppojen hedelmä-vihannesosastoilta tai salaattikastikehyllyiltä. Valikoimat ja pakkauskoot voivat vaihdella myymäläkohtaisesti.